Flytta in

Välkommen till vår förening!

Som ny medlem kommer du att få ett informationsblad från styrelsen. På detta blad finns information om vad du behöver veta för att komma igång i din nya bostad. Vidare är det bra om du känner till föreningens stadgar. Dessa finner du under rubriken dokument.

Föreningen har tecknat  ett kollektivt bostadsrättstillägg. Det innebär att alla medlemmar i BRF Backsvalan inte behöver betala ett bostadsrättstillägg i sin privata hemförsäkring då detta nu ingår. För att vara extra tydlig ska ni alltså inte ta bort er hemförsäkring - endast ert bostadsrättstillägg från er hemförsäkring.

https://www.telia.se › privat › mitt-telia loggar ni in med BankID för att se era bredbands- och tvabonnemang. Är ni inte registrerade får ni kontakta Telia så att överlåtelse sker. På mitt Telia hittar ni också kod för att hyra filmer i digitaltvboxen.

I bostaden ska den föregående ägaren lämnat kvar en router från Telia, detta då bredband (250 Mbit)  samt Telias TV-paket lagom ingår i hyran.  Digitaltvbox eller liknande utrustning står de nya ägarna själv för.

Vid behov av parkering kontaktar ni styrelsen på parkering@brfbacksvalan.se. Gör det i god tid innan, då det oftast behöver arrangeras i parkeringarna. Ni är garanterad en parkeringsplats.